Михаил Антонио влезе в историята на Уест Хям, след  като вдъхнови Чуковете за категоричното 4:1 над Лестър в последния мач от 2-ия кръг на Висшата лига. 

Нападателят се отчете с 2 гола и асистенция, за да продължи с великолепното си представяне от началото на сезона, а тимът му записа втора победа, като пак реализира 4 пъти. Лисиците остават с 3 точки от двата си мача. 

Антонио вече има 3 гола за кампанията, като счупи рекорда на Паоло Ди Канио и се превърна в най-резултатният играч на Уест Хям в ерата на Висшата лига с 49 попадения. 

Пабло Форналс откри за домакините в 26-ата минута след двойно подаване със Саид Бенрама. Мнути преди почивката Лисиците останаха с човек по-малко, след като ВАР видя, че Айосе Перес настъпва умишлено Форналс, който бе на земята. 

В 56-ата минута Союнчу върна лошо топката назад и позволи на Антонио да овладее и да намери Бенрама за 2:0. Юри Тилеманс върна един гол за гостите в 69-ата минута, но след това дойде времето на Антонио. 

В 80-ата минута той гарантира успеха с отличен удар, а малко след това направи триумфа още по-убедителен, след  като се възползва от подаване на Цоуфал, с първото си докосване елиминира защитника, а с второто простреля отново Шмайхел.