Кристъл Палас спря високолетящия Уест Хям и стигна до 2:2 в атрактивното столично дерби играно на „Лондон Стейдиъм”. Големият герой бе играещият под наем при Орлите от Челси Конър Галахър. 

Гостите на два пъти изравняваха, за да стигнат до втората си точка за кампанията. Михаил Антонио отново вкара за Чуковете, които обаче загубиха първите си точки, като имат 7 от първите 3 мача. 

Домакините доминираха през първото полувреме и бяха много близо до гол в 24-ата минута, когато Андерсън отклони една топка към собствената си врата, а Гуаита не бе на позиция, тъй като бе тръгнал да пресича центрирането, но Джоел Уорд изби пред голлинията. 

В крайна сметка логичното се случи в 39-ата минута. Бенрама изведе Антонио, който отлично реши да не стреля, а върна назад към Форналс. Испанецът отново пусна към нападателя, който след това му върна и халфът реализира на почти празна врата. Страхотен гол и аванс за домакините. 

След паузата шоуто стана още по-сериозно. В 58-ата минута Палас изравни. Бентеке отклони висока топка от Заха, след което Конър Галахър успя да се измъкне и да стреля по диагонала, преодолявайки Фабиански за 1:1. 

Домакините отново натиснаха и в 68-ата минута Антонио им върна преднината. Той овладя пас на Кресуел, пребори се с Андерсън и вкара с удар в близкия ъгъл. Това бе неговият 4-и гол за сезона и 50-и във Висшата лига. 

Радостта на Чуковете обаче бе кратка. Маккартър намери отлично Галахър около границата на вратарското поле и той се справи с Доусън, след което вкара за 2:2! В самия край Палас едва не спечели, след като след статично положение Марк Гехи стреля над вратата.