Тотнъм излезе еднолично начело във Висшата лига след трета поредна победа с 1:0, този път над Уотфорд у дома. Хората на Нуно Санто са единственият тим с пълен актив от 9 точки след три кръга. 

Шпорите имаха предимство в по-голямата част от двубоя, но не успяха да стигнат до повече попадения, а голът на триумфа бе отбелязан с доста късмет. 

Ключовата ситуация бе в 42-ата минута, когато Хюн Мин Сон изпълни свободен удар отляво, никой от играчите в наказателното поле не докосна топката и тя заблуди и вратаря на Стършелите, за да спре в мрежата. Така кореецът ознаменува подобаващо своя мач №200 във Висшата лига. 

Домакините създадоха доста добри положения, но не бяха прецизни в завършващата фаза, като Хари Кейн също пропусна няколко ситуации и определено личеше, че не е в оптималната си форма. 

Новакът също имаше ситуации, но Куцка и Сар не успяха да ги използват и така Уотфорд регистрира второ поредно поражение, но все пак остава с 3 точки, докато големият съперник на Шпорите – Арсенал е на последното 20-о място.