Символът на Тотнъм Хари Кейн обяви, че репутацията му сред феновете остава на високо ниво, въпреки желанието му да напусне и да премине в Манчестър Сити. 

Сагата около бъдещето на нападателя бе сериозна, но в крайна сметка, въпреки очакванията, до сделка на „Етихад“ не се  стигна и миналата седмица той обяви, че остава при Шпорите и ще даде всичко за отбора. 

Запитан дали се е притеснявал, за несигурността около бъдещето му ще нарани репутацията му, Кейн заяви пред „TalkSport“: „Не. Всеки, който е във футбола знае, че това са нормални неща. Аз бях спокоен. Когато знаеш истината няма от какво да се притесняваш, така че съвестта ми е чиста“. 

„През цялата си кариера съм имал възходи и падения и зная, че всичко това е част от спорта. Около мен наистина имаше много шум, но това не ме притесни по никакъв начин. Знаех какво е положението между мен и клуба и че то няма да се промени. Хората, които ме познават знаят, че съм професионалист, който е дал живота си на играта и че ще продължа да го правя. Сега гледам напред, тъй като целта винаги е била да спечеля трофей с Тотнъм и това не се е променило“. 

Лондончани започнаха с 3 поредни победи сезона и са единственият тим с пълен актив до момента, като при това не допуснаха попадение във вратата си. Вчера те привлякоха десният защитник Емерсон от Барселона за 30 милиона евро и освободиха Серж Орие, като се надяват, че с Кейн  в състава ще атакуват място в Топ 4.