Лошият късмет за Тотнъм продължава, независимо че снощи тимът измъкна 2:2 при гостуването си в Рен в Лигата на Конференциите. 

Още двама играчи обаче, напуснаха контузени и проблемите за Шпорите стават все по-сериозни, особено предвид дербито с Челси в неделя. 

Стивън Бергвайн напусна след само половин час игра, след като обърна глезена си, а в началото на второто полувреме излезе и Лукас Моура. 

„Не искам да се оправдавам, но след мача с Уотфорд ни се случиха доста лоши неща. Знаем обаче, че във футбола понякога става така и трябва да се справим“ заяви мениджъръ Нуно Еспириту Санто, който очевидно се ползва с Божествена подкрепа заради името си. 

Хюн Мин Сон все още е с проблем в прасеца и не е ясно дали ще играе срещу Челси. Ромеро, Ло Селсо и Давинсон Санчес не са тренирали нормално от 10 дни поради канантина, а и Ерик Дайър е със здравословен проблем. 

Тотнъм започна сезона с 3 поредни победи, но последва тежко поражение с 0:3 от Кристъл Палас, а предвид формата на Ромелу Лукаку отново се очертават неприятности.