Във Висшата лига падна първата треньорска глава, след като Уотфорд уволни мениджъра си Сиско Муньос след вчерашната загуба от Лийдс с 0:1. 

7 точки от първите 7 мача поставиха Стършелите на 14-о място в класирането и шефовете решиха да се разделят с наставника, който остана на поста по-малко от 10 месеца. 

Испанецът замени Владимир Ивич миналия декември и изведе отбора до автоматична промоция. Това обаче не му осигури търпението на шефовете и след лошото представяне вчера, се стигна до раздялата. 

„Бордът на директорите счита, че последните изяви на отбора силно индикират негативна тенденция в представянето, вместо очакваното подобрение. Ние винаги ще бъдем благодарни на Сиско за неговата роля при спечелената промоция. Няма да коментираме друго до назначаването на новия треньор” се казва в официалното съобщение. 

На Уотфорд предстои трудна серия от мачове, след като новият мениджър ще дебютира срещу Ливърпул на 16 октомври, а след това предстои и сблъсък с Евертън. След домакинството срещу Саутхемптън Стършелите ще се изправят срещу Арсенал, Манчестър Юнайтед, Лестър, Челси и Манчестър Сити.