Кристиано Роналдо е отправил ясно послание към Оле Гунар Солскяер с поведението след края на мача срещу Евертън, категоричен е Гари Невил. 

Португалецът започна на пейката и влезе около половин час преди края, при 1:0 за Червените дяволи. Малко след това обаче, Карамелите изравниха, до края Юнайтед така и не стигна до победен гол. 

След края на двубоя Роналдо бе видимо ядосан, намусен и разочарован, като се прибра сам в тунела и това категорично демонстрира отношението му към ситуацията. 

„Видях как се прибра в тунела и това изобщо не ми хареса. Естествено, че Кристиано е недоволен, когато не играе. Когато не вкарва също е ядосан, а и когато отборът не печели. Всичко това е ясно. Напускайки терена намусен обаче, той искаше да каже нещо. От какво е ядосан? Това може да има само връзка с мениджъра“ заяви Невил в своя Подкаст. 

„Кристиано е достатъчно умен, за да знае, че подобни действия ще увеличат натиска върху треньора, който вече е под напрежение. Роналдо няма да вкара във всеки мач и вероятно няма как да играе във всеки двубой. С подобен начин на напускане на терена обаче, той увеличава неимоверно натиска върху Оле Гунар Солскяер“ добави той. 

„Вярно е, че Оле върна някои от ценностите на клуба след раздялата със Сър Алекс Фъргюсън. Привлечените играчи бяха достатъчно подходящи. С идването на Роналдо, Санчо и Варан обаче, идва и напрежението да донесеш трофеи. Оле знае това добре. С тези играчи той се нуждае от купа и трябва да ръководи Кристиано по правилния начин, защото Роналдо знае как да покаже недоволството си“ каза още Невил.