Новият бос на Уотфорд Клаудио Раниери осъществи първия си трансфер, след като привлече свободния агент Никола Нкулу с договор до края на сезона. 

Камерунският защитник за последно игра в Торино до лятото, но след това не успя да си намери нов тим преди сега да бъде потърсен от Стършелте. 

Нкулу има 75 мача за националния отбор, с който участва на 2 световни първенства и спечели Купата на Африканските нации през 2017-а. Той ще бъде опция за защитата, след като Франсиско Сиералта ще отсъства няколко месеца заради разкъсване на мускул в бедрото. 

В най-добрите си години се говореше, че бранителят е цел на Арсенал и Нюкасъл, но по-голямата част от кариерата му премина във Франция, където игра за Марсилия, Лион и Монако. През последните два сезона бе в Торино. 

Раниери вече работи усилено с отбора за дебюта си начело на клуба, който ще бъде в края на другата седмица срещу Ливърпул. На 29 февруари 2020, малко преди светът да се промени тотално заради Ковид, Стършелите сразиха Червените с 3:0, но това не ги спаси от изпадане в края на сезона. Сега италианецът се надява на нова сензация.