Хари Кейн обича Тотнъм и ще играе ключона роля при преизграждането на отбора, доста оптимистично заяви новият изпълнителен директор на клуба Фабио Патаричи. 

През лятото голмайсторът бе спряган сериозно за трансфер в Манчестър Сити, но до сделка не се стигна и той остана в Северен Лондон. 

Без гол и асистенция до момента обаче в първенството, знаците от Кейн не са особено оптимистични, въпреки че вкара 6 пъти в другите турнири. Въпреки това италианецът демонстрира сериозен оптимизъм за бъдещето. 

„Хари Кейн обича Тотнъм. Решихме той да остане при нас през лятото, за да започнем преизграждане и сме щастливи от своя избор. Няма нужда от нови разговори с Хари“ заяви Патаричи, който отговаря за трансферите, но отхвърли слуховете за потенциално привличане на Душан Влахович от Фиорентина. 

„Душан Влахович е оценяван от много клубове и това е напълно нормално, но засега той не е в нашите планове. Няма да го коментирам, тъй като той има действащ договор, а и ние разполагаме с Кейн, който е най-добрият нападател в света“ добави босът на лондончани.