Стив Брус ще бъде освободен като мениджър на Нюкасъл в следващите дни, твърдят последните информации около клуба, който е с нов собственик от миналия четвъртък. 

В понеделник Аманда Стейвли, която е изпълнителен директор на компанията собственик и ще трябва да даде началото на промените, се срещна с наставника и отбора. 

Първоначалните информации са, че в Нюкасъл нямат осигурен заместник на Брус, но въпреки това той ще бъде уволнен и срещу Тотнъм в неделя начело на Свраките ще бъде Греъм Джоунс, който единствен пристигна в екипа отделно от останалите през 2019-а. 

Иначе според букмейкърите с най-големи шансове да пристигне на „Сейнт Джеймсис Парк” е Люсиен Фавр, който в момента е свободен, след  като миналия декември бе освободен от Борусия Дортмунд. Споменават се още имената на Антонио Конте, Роберто Мартинес, Стивън Джерард, Еди Хау, Греъм Потър и Брендън Роджърс. 

Очаква се в неделя срещу Тотнъм на трибуните да бъде новият не-изпълнителен президент на клуба Ясир Ал-Румаян, който миналия четвъртък написа отворено писмо до феновете, в което обяви, че целта на новите собственици е да постигнат сериозни успехи с отбора.