Привърженикът на Нюкасъл Юнайтед е в стабилно състояние в болница, след  като бе спасен по време на мача срещу Тотнъм вчера. 

Двубоят бе прекъснат в 40-ата минута, след като фенът припадна, а играчи сигнализираха на съдията да спре сблъсъка и накара медиците на двата отбора да му окажат помощ. 

Бързата реакзия на жена намираща се до запалянкото също е помогнала, тъй като тя  веднага е започнала да му прави сърдечен масаж, което е било много важно. Впоследствие той е реанимиран и чрез дефибрилатор. 

Впоследствие бе съобщено, че почитателят на домакините е буден и контактен, а от Нюкасъл благодариха на тези, които са помогнали животът на човека да бъде спасен. Серхио Регилон и Ерик Дайър от Тотнъм пък бяха избрани за играчи на мача, зарази бързата си реакция и сигнала към съдията и лекарите. 

Шпорите спечелиха двубоя с 3:2, а Дайър си отбеляза комичен автогол в края, но това не помрачи настроението на всички в отбора, особено и след като Хари Кейн вкара първия си гол в първенството за кампанията.