Мениджърът на Кристъл Палас Патрик Виейра очаквано бе крайно разочарован, след  като отборът му изпусна победата над Арсенал в последната секунда. 

Орлите изиграха силен мач и направиха обрат до 2:1, но в самия край получиха гол от Александър Лаказет, за да останат само с една победа на сметката си. Французинът, който е легенда на Артилеристите, съвсем логично бе със силни отрицателни емоции след двубоя. 

„Не мога да не съм доволен от представянето на момчетата и тяхното отношение. След трудните първи 15 минути, имахме добър контрол върху мача и именно затова равенството е толкова разочароващо. Много съм разочарован за играчите, които показаха отдаденост и характер“ заяви Виейра. 

„По начина по който направихме обрат в резултата и предвид този, по който получихме изравнителния гол, това със сигурност са 2 загубени точки за нас. Затова усещането, че не спечелихме, е крайно негативно“ добави наставникът. 

Колегата му Микел Артета пък негодуваше срещу съдията Майк Дийн, който показа само жълт картон на Джеймс Маккартър заради здраво влизане срещу Букайо Сака, заради което определено заслужаваше да бъде изгонен. 

„Това бе крайно важен момент в мача, тъй като не само че те останаха в пълен състав, но и ние трябваше да сменим Букайо. Не мога да повярвам, че след такова действие техният футболист остана на терена. Това, което ни бе обяснено в началото на сезона и случилото се сега, няма никакъв смисъл“ ядосваше се Артета.