Фулъм прегази Блекбърн със 7:0 насред неговия „Иууд Парк“, за да постигне  впечатляваща победа в 16-ия кръг на Чемпиъншип. 

Лондончани дръпнаха с 2:0 до 20-ата минута с голове на Неескенс Кебано и Александър Митрович, а след като Ван Хек от Роувърс бе изгонен след половин час игра, се развихриха и нанизаха още 5 гола след паузата. 

Хари Уилсън вкара на два пъти в 54-ата и 58-ата минута, Кебано добави се реализира нов гол, а в последните минути бразилецът Родриго Мунис направи унижението за домакините пълно с още две попадения. 

Така Котиджърс вече са с 35 точки, като доближиха само на 2 от лидера Борнемут, който загуби за първи път през кампанията. След 11 победи и 4 равенства в първите 15 мача, Черешките отстъпиха с 1:2 от Престън у дома. 

Всички попадения паднаха през второто полувреме, като след гола на Уайтман, с който Престън поведе, Филип Билинг изравни за домакините и обратът изглеждаше сигурен. Алистър Маккан обаче вкара отново за гостите в 78-ата минута и това се оказа решаващо. След триумфа Престън се изкачи до 15-ото място с 21 точки, на 9 от зоната на изпадащите.