Антонио Конте започна с драматична победа начело на Тотнъм, който надви Витес с 3:2 в мач от Лигата на конференциите, в който имаше и 3 червени картона. 

Шпорите поведоха с 3:0 още преди да е изминал и час игра, но допуснаха две попадения преди паузата и трябваше да треперят до края, преди все пак да спечелят. 

Италианецът очаквано започна с формация с трима централни защитници, а звездите Хюн Мин Сон и Хари Кейн също стартираха. 

Именно кореецът откри след добавка в 14-ата минута, а малко по-късно Лукас Моура удвои изведен от Кейн сам срещу вратаря. 

Автогол на Расмусен в 28-ата минута след поредната добра атака на Шпорите изглеждаше, че им гарантира успеха, но грешникът за Витес бързо върна едно попадение след удар с глава, а в 39-ата минута Беро намери далечния ъгъл за 3:2. 

Кристиан Ромеро остави домакините в намален състав в 59-ата минута след втори жълт картон, а след това Юго Лорис се отчете с важни намеси, за да запази предимството на отбора си. 

В последните 10 минути обаче, първо Доеки фаулира Кейн е бе изгонен, а след това вратарят Шуберт също бе отстранен заради нарушение извън наказателното поле и лондончани оцеляха. 

С победата си те изпревариха нидерландците, като имат 7 точки, срещу 6 за опонента. Лидер остава Рен с 10, а Мура е без точка.