Както се очакваше Норич официално назначи Дийн Смит за мениджър на отбора с договор аз 2 години и половина. 

Специалистът бе освободен от Астън Вила преди 8 дни, само ден след като Даниел Фарке пък освободи позицията начело на Канарчетата. 

Той обаче впечатли по време на интервюта си с ръководството и още в събота се договори принципно да поеме клуба, което сега вече е факт официално. С него идва и помощника му от Вила Крейг Шейкспир. 

„Последните дни бяха доста бурни, но аз съм щастлив, че отново ще работя във Висшата лига с Норич. В последните 4 години и половина в този клуб се случват някои много добри неща и сега двамата с Крейг ще направим всичко по силите си, за да постигнем оцеляването във Висшата лига“ заяви Смит. 

Норич е последен  в подреждането с 5 точки, на точно толкова от спасението, като предишният бос на тима бе уволнен само часове след първата победа за сезона над Брентфорд. Сега Смит ще дебютира срещу Саутхемптън. 

„Дийн има отлични постижения и веднага след като разбрахме, че той е готов да работи отново се свързахме незабавно с него. Той споделя същите ценности като клуба и има успех в развиването на футболисти и изграждането на печеливша култура и манталитет“ заяви спортният директор Стюърт Уебстър.