Мениджърът на Лестър Брендън Роджърс се дистанцира от слуховете, свързващи го с Манчестър Юнайтед и обяви, че е твърдо отдаден на настоящия си клуб Лестър. 

Бившият бос на Ливърпул и Селтик бе обявен за сериозен претендент за позицията на Оле Гунар Солскяер, който е под голямо напрежение, но отхвърли твърденията, че е готов да премине на „Олд Трафорд“. 

„Първо, е изключително неуважително да получавам подобни въпроси, след като те имат добър мениджър в лицето на Оле Гунар Солскяер, който е добър треньор и човек. Второ, няма как да коментирам нещо, което не е вярно. Аз съм горд да бъда мениджър на Лестър, за мен е привилегия да бъда на тази позиция и съм напълно отдаден на клуба и играчите“ заяви на пресконференция вчера Роджърс. 

„Няма как да контролираме слуховете, но аз съм концентриран върху работата си тук, както винаги съм правил в кариерата си. Сега мисля единствено за предстоящия двубой срещу Челси. Разбира се обаче, че е разочароващо, ако играчите и феновете прочетат нещо, което може да ни дестабилизира. Разбирам, че слуховете са част от футбола, но те не са нещо, за което мисля“ добави той.