Бъдещето на Оле Гунар Солскяер е неясно след спешна среща на ръководството на Манчестър Юнайтед веднага след унизителното 1:4 срещу Уотфорд. Шефовете обсъждат позицията на наставника след серията лоши резултати и изоставането на 12 точки от Челси. 

Иначе Солскяер се извини на феновете на Червените дяволи и обяви, че не е загубил вяра в силите си, въпреки тежкия резултат. 

Ман Юнайтед отново игра слабо и според мнозина наставникът със сигурност ще бъде уволнен след поредното преживяно разочарование и унизително поражение. 

„Разбирам феновете, които ни подкрепят безрезервно и през последните години бяха страхотни. Периодът е труден, но почитателите ни бяха невероятно от идването ми тук. Те разбират ситуацията, но е факт, че очакванията бяха вдигнати след трансферите, които направихме. Привлякохме топ-играчи, но сме далеч от формата, в която трябва да бъдем и е нормално да има недоволство и разочарование. Мога само да им се извиня” заяви Оле. 

„Винаги съм вярвал в себе си, но истината е, че сега изпитваме сериозни трудности. Не съм загубил вяра в момчетата, но резултатите са много тежки. Вярвам, че можем да преобърнем ситуацията. Трябва да направя така, че да играем по-силно. Това е моя отговорност и най-важна задача. Те също са разочаровани и опитват да си върнат увереността” добави той. 

„Доволен съм от второто полувреме. Не ме разбирайте погрешно, следобедът бе разочароващ, но в последните 20 минути показахме характер и създадохме серия положения, които за съжаление не вкарахме” каза още Солскяер, а по отношение на бъдещето си коментира: "С клуба имаме добра комуникация, така че ако те обмислят да направят нещо ще го обсъдим".