Мениджърът на Лестър Сити Брендън Роджърс призна, че няма представа какво е турнирът Лигата на конференциите, след като "лисиците" отпаднаха от Лига Европа и ще продължат да играят в третия по сила европейски клубен турнир.

Вчера английският тим загуби гостуването си на Наполи с 2:3, а в другия мач от групата Спартак Москва победи Легия Варшава с 1:0, като по този начин Лестър завърши на трето място в група C и ще участва в плейофите на Лигата на конференциите през февруари.

"Трябва да бъда честен, дори не знам какъв е този турнир. Бях концентриран върху Лига Европа и това да спечелим групата. Искахме минимум да завършим втори, така че без да проявявам неуважение към турнира, не знам какво представлява. Скоро ще се запозная", коментира Роджърс след поражението в Неапол.

"В отбора ни има много млади играчи и това води до наивност. През този сезон изискванията към тях са още по-големи и им се налага да играят в различни формации. Всичко се свежда до това всеки да има нужната настройка, за да не изпуска своя човек и да спре центрирането. Моя е отговорността да намеря решението. Днес бяхме добри в атака, но много далеч от истината в защита", каза треньорът на Лестър относно двубоя с Наполи. /БГНЕС