Реал Мадрид се е отказал от привличането на защитника на Челси Антонио Рюдигер, съобщава испанското издание „АВС“. 

Германецът става свободен агент след края на сезона, което го прави изключително привлекателна опция за големите европейски клубове, тъй като може да бъде взет със свободен трансфер, а от днес той официално може да преговаря с желаещите да го имат. 

Твърди се обаче, че от лагера на Рюдигер са поискали от Реал 20 милиона евро като бонус за подписването с Кралете, което е отказало лидера в испанското първенство. 

От Реал преценили, че е по-добре да дадат нов договор на Едер Милитао, а и Давид Алаба би могъл да свърши работа в центъра на отбраната, така че са спрели разговорите с Рюдигер. 

От Челси продължават с опитите да накарат защитника да преподпише, като са излезли с ново предложение към него на стойност 140 000 паунда на седмица, но и тези пари се струват малко на играча. 

Това обаче помага на Манчестър Юнайтед да влезе в битката за 28-годишния футболист, предвид трудностите в отбраната на Червените дяволи. Има обаче и други желаещи като ПСЖ и Байерн, така че битката за него тепърва ще се разгорещява.