Уест Хям се върна в Топ 4 на Висшата лига след 2:0 над Норич в отложен мач. Джаръд Боуен вкара и двата гола за Чуковете, които имат 37 точки, с 2 повече от Арсенал, но и мач повече. 

Боуен продължи с отличното си представяне през сезона, като първо откри с леко докосване в края на първото полувреме, а в последните минути добави и още един гол, потвърден от ВАР след съмнения за засада. 

Той удари и 2 греди и определено бе звездата на мача, като мениджърът Дейвид Мойс не спести похвалите си към него и призова 25-годишният футболист да бъде повикан в националния тим. 

„Конкуренцията за Англия е сериозна и на неговата позиция са Рашфорд и Санчо, така че Гарет трябва да решава. Понякога обаче имаш нужда от нещо различно, а Джаръд играе страхотно, така че не мисля, че е далеч от плановете за националния. Негово представяне за Уест Хям му носи заслужено признание“ заяви Мойс. 

„Доминирахме сериозно, но успехът не дойде лесно. Това, че сме 4-и в момента не означава нищо. Просто трябва да запазим постоянството си и да се опитаме да останем близо до тимовете пред себе си“ добави той.