Фен на Евертън нахлу на терена и опита да докопа мениджъра Рафа Бенитес, който е пред уволнение след загубата на Карамелите с 1:2 от закъсалия Норич. 

Сините допуснаха два бързи гола до средата на първото полувреме и запалянкото „полудя”, като преодоля охраната и се насочи към испанеца. 

Стюардите все пак реагириха бързо и хванаха нарушителя, след което го изведоха извън терена, но случилото се показа, че търпението на привържениците към Рафа е изчерпано. 

Скоро след  мача стана ясно, че ръководството на Евертън се събира на спешна среща, за да обсъди бъдещето на Бенитес, чийто тим е 15-и в класирането, на само 6 точки от опасната зона. 

Ще има и разговори със собственика Фархад Мошири, който доведе Рафа на „Гудисън Парк” миналото лято, но сега вероятно ще бъде принуден да се раздели с него. 

Феновете ясно показаха недоволството си, като разпънаха плакат, на който пишеше: „Бенитес, махай се от клуба”. Самият Рафа заяви, че бъдещето му не е в неговите ръце, но след 9 загуби в 13 мача в първенството е ясно, че нищо добро не го чака.