Ралф Рангник вече няма проблеми с Антони Марсиал, след като двамата са изчистили нещата в личен разговор, разкри германецът. 

Временният мениджър обяви, че нападателят не е искал да бъде част от групата за мача срещу Астън Вила, на което футболистът отговори: „Никога не бих отказал да играя за Ман Юнайтед“. 

Специалистът не даде повече подробности откъде са възникнали различията, но обяви, че вече всичко е наред и Марсиал, който иска да напусне отбора, за да играе редовно, може да попадне в групата за мача с Брентфорд утре. 

„Разговарях лично с него в неделя относно случилото се и как аз видях цялата ситуация и въпросът вече е разрешен. Той тренира вчера, както и преди това и е на линия за Брентфорд, като след днешната тренировка ще реша дали да го включа в групата или не“ заяви германецът, който разкри и кога ще се завърне Пол Погба, който е извън игра от ноември. 

„Вчера Пол Погба за първи път тренира с отбора, откакто съм тук и показа, какъв изключителен играч може да бъде. Той няма да бъде на разположение за следващите два мача, но след паузата в началото на февруари имаме мачове с Мидълзбро за Купата и след това срещу Бърнли, така че очаквам да бъде опция“ сподели още Рангник.