Стотици фенове на Евертън излязоха на протест срещу шефовете пред „Гудисън Парк“ снощи и ясно показаха, че не искат Витор Перейра за нов мениджър. 

Португалецът е основен кандидат за позицията освободена от Рафа Бенитес, но запалянковците предпочитат Франк Лампард и написаха желанието си и с графити на стена стадиона: „Перейра не, Лампард да“. 

Привържениците са силно недоволни от ръководството, като издигнаха плакати срещу Бил Кенрайт и изтъкнаха, че след края на сезона ще станат 28 години от последната спечелена купа от клуба. 

„Мошири, ако искаш успехи, тогава оправи тази каша“ гласеше друг от плакатите на феновете, които са силно настроени срещу Перейра, който е впечатлил ръководството и се защити в емоционална телевизионно интервю. 

„Работил съм в много държави, много клубове и съм спечелил няколко отличия. Не можеш да съдиш за някого преди да си видял неговата работа. Разбира се, че ме боли, а и мисля, че някои от критиките не са за мен, тъй като хората не ме познават като човек и треньор“ заяви португалецът. 

Предвид паузата във Висшата лига очакванията са все пак най-късно другата седмица Евертън да има нов мениджър, но е крайно любопитно кой ще бъде той.