Привържениците на Уест Хям са бесни на собствениците, след като тимът не привлече нито един нов играч през януари. 

Чуковете са в битката за Шампионската лига, но феновете са убедени, че с тези пасивни действия лондончани нямат особено големи шансове да завършат в топ 4, макар че в момента са само на точка от тази зона. 

Отборът не е привличал нападател вече 909 според изчисленията на „Дейли Мейл” и през тази зима на Михаил Антонио отново бе доведена подкрепа, въпреки че това е най-наложителната позиция за подсилване. 

Уест Хям се интересуваше от играчи като Калвин Филипс и Рафиня от Лийдс, Джеси Лингард от Манчестър Юнайтед, направи предложения към Бенфика за Дарвин Нунес, както и за Дуван Сапата на Аталанта, но не успя да осъществи нито една сделка.  

Почитателите на клуба засипаха с обиди Дейвид Съливан и Дейвид Голд, обвинявайки ги, че разрушават бъдещето на отбора. „Срамен трансферен прозорец” бе най-честата квалификация за случващото се. 

Антонио има едва два гола от 24 октомври насам и привличането на друг нападател изглеждаше наложително, но отново играч не бе взет. Мениджърът Дейвид Мойс също не бе подминат от обидите, въпреки че върши отлична работа през последните два сезона.