Рой Ходжсън дебютира с 0:0 начело на Уотфорд, който не успя да победи Бърнли като гост в отложен мач от Висшата лига. 

Опитният наставник, който замени Клаудио Раниери преди около 2 седмици, все пак изведе тима до първата му суха мрежа в елита от 30 мача насам. Предишният път, когато Стършелите не допуснаха гол бе при знаменитото 3:0 срещу Ливърпул през февруари 2020-а. 

Времето бе доста лошо, но въпреки това под проливния дъжд на „Търф Моор” гостите бяха по-добри и трябва да съжаляват, че не успяха да спечелят. 

За Бърнли дебют направи новия нападател Вут Вегхорст, а Максуел Корне накара Бен Фостър да прави спасяване в началото. Последваха обаче положения за Уотфорд. Джош Кинг се подхлъзна и изгуби топката в ключов момент, а след това при корнер Бен Мий отклони към собствената си врата, но Аарън Ленън успя да избие. 

Малко преди паузата гостите поискаха дузпа за игра с ръка на Конър Робъртс, каквато имаше, но реферът и ВАР прецениха, че такава няма, за да разгневят Рой Ходжсън и играчите му. 

Второто полувреме започна с удар на Вегхорст, при който имаше рикошет и топката срещна напречната греда. Жоао Педро накара Поуп да спасява удара му с глава, Джей Родригес стреля неточно за домакините, а Том Клевърли предизвика намеса на вратаря на Бърнли.  

В крайна сметка и двата тима взеха по точка, което го остави сред последните 3 в класирането. Уотфорд е 18-и с 15 точки, колкото има и Нюкасъл, докато Бърнли е последен с 13. Виненочервените обаче имат 2 мача по-малко от двата си конкурента в опасната зона и 3 по-малко от Норич, който е над чертата с 16 точки.