Тотнъм допусна втора поредна домакинска загуба и трета поред във Висшата лига, след като отстъпи с 0:2 пред Уулвърхемптън в 25-ия кръг. 

Лондончани отново бяха много зле в защита, а този път се провалиха и в нападение и Антонио Конте определено трябва да е много притеснен. 

Вълците нанесоха удара си още в първите 20 минути, когато вкараха и двата си гола, с любезното съдействие и на лондончани. 

Още в 6-ата защитата на Тотнъм бе твърде статична, Лорис изби два удара, като след втория топката попадна на крака на Раул Хименес и той реализира с удар от въздуха. 

В 18-ата вратарят сам започна всичко, след като подаде лошо на Дейвис, който пък не успя да изчисти. Вълците атакуваха и Семедо намери Поденс, след чийто удар се получиха два рикошета, както и такъв гредата, след което Дендонкер притича и вкара. 

Конте пусна Деян Кулушевски още в 28-ата минута, но това не помогна особено. Домакините не стигнаха до кой знае колко добри положения, като все пак в 57-ата минута Кейн се измъкна леко вляво, но Са спаси, а след това в 63-ата Хари Уинкс стреля в гредата. 

В края за малко вратарят да подари гол на домакините, но Уулвърхемптън все пак оцеляха и постигнаха отлична победа, след която изпревариха Тотнъм. 

Вълците вече имат 37 точки и са 7-и, докато Шпорите са с 36. Хората на Бруно Лаже са с мач по-малко от Уест Хям и Манчестър Юнайтед, които са с по 40 точки и определено са в битката за Топ 4, въпреки че в нападение не са убедителни.