От настоящия тим на Манчестър Юнайтед единствено Пол Погба би намерил място в състава на Ливърпул. Това обяви бившият халф на Червените дяволи Пол Скоулс. 

Французинът пропусна доста време от сезона, но наскоро се завърна в игра и показва доста добра форма, като записа гол и асистенция в последните си 4 мача от елита, играейки силно и при победатга над Лийдс в неделя. 

„Когато е в най-добрата си форма, Погба би имал място в Ливърпул. Той обаче също е показателен за това, което става в Юнайтед и колко непостоянни са играчите. Преди критикувах много Пол, но ако си противник, който излиза на „Олд Трафорд”, може да играе без проблеми срещу Мактомини и Фред. При Пол е различно и когато е във форма е просто брилянтен” заяви Скоулс. 

„Когато обаче не е, тогава отборът му страда много. И все пак изглежда доста трудно Юнайтед да го замени, ако той все пак напусне през лятото” коментира още Скоулси по повод влиянието на полузащитника. 

Червените дяволи играят днес първи мач от 1/8финалите на Шампионската лига срещу Атлетико, а в първенството са 4-и, на 4 точки пред Уест Хям, но Арсенал е с 3 мача по-малко, така че битката за тази позиция ще бъде страшно оспорвана, след като в нея са още Уулвърхемптън и Тотнъм.