В Манчестър Юнайтед са свели избора си до нов мениджър до 5 имена, като сред тях е и босът на Челси Томас Тухел, пише „Дейли Мейл“. 

Останалите претеденти за поста са фаворитите Маурисио Почетино и Ерик тен Хаг, както и босът на Севиля Юлен Лопетеги и селекционерът на Испания Луис Енрике. 

Шефовете на „Олд Трафорд“ обаче, искат да намалят възможно по-скоро кандидатите до 1-2, за да започнат сериозни разговори с набелязаните мениджъри. 

Хаосът на „Стамфорд Бридж“ е неяснотата около бъдещето на лондончани, могат да изведат Тухел на предно място сред опциите, предвид постигнатите резултати начело на Сините и това, че е много вероятно да стане свободен след края на сезона. 

Освен това връзките на настоящия мениджър на Юнайтед Ралф Рангник с Тухел са известни и предвид това, че той ще стане консултант при Червените дяволи от лятото, нещата могат и да се подредят в полза на сънародника му. 

Шансовете на Лопетеги и Енрике продължават да бъдат  считани за минимални, Почетино започва да се компрометира в ПСЖ и остава единствено дали Тен Хаг е считан за човек, който може да върне Юнайтед в битката за титлата.