По-различните методи на работа на Антонио Конте са в основата на страхотното представяне на Деян Кулушевски с екипа на Тотнъм, отчита „Дейли Мейл“. 

Шведът бе привлечен през зимата под наем от Ювентус, но с опция да бъде купен през лятото на 2023-а и много бързо се превърна в титуляр при лондончани. 

За 13 мача той се отчете с 3 гола и 6 асистенции, превръщайки се в основна фигура в отбора, който със силното си представяне вече е на полпозиция да завърши 4-и. 

Храната е една от причините играчите на Шпорите да са в толкова добра форма, след като Конте прави индивидуален режим за всеки, включително и за Кулушевски. Италианецът успя да извади от менюто на играча газираните напитки, който сега пие само вода или протеини. 

Това, че говори 5 езика също му е помогнало много бързо да се адаптира в отбора. Освен това практикува йога и предпочита да чете и да слуша музика в свободното си време, вместо да играе на компютърни игри. Прекарването на повече време с домашния си любимец също прави така, че Кулушевски да се чувства отлично в Северен Лондон.