Ерик тех Хаг, който се очаква съвсем скоро да бъде обявен официално за новия мениджър на Манчестър Юнайтед, е съсипал клуба от критики по време на разговор с шефовете миналия месец, съобщава вестник „Сън“. 

Тогава техническият директор Дарън Флечър и футболният директор Джон Мърто пътуваха за Амстердам за среща с кандидат №1 за наследник на Ралф Рангник. 

Босовете останали шокирани, когато попитали специалиста кое не е наред в отбора и получили абсолютно откровен отговор, че нищо в клуба не е както трябва! 

„Получило се така, сякаш Тен Хаг интервюира Ман Юнайтед, вместо обратното“ спезели високопоставен източник от клуба пред изданието. 

Впоследствие изпълнителният директор Ричард Арнолд също е пътувал за среща с Тен Хаг и също е чул унищожителните му коментари по отношение на селекцията и скаутинга. 

Думите на боса на Аякс накарали ръководството да преосмисли внимателно действията на Тен Хаг, но в крайна сметка оценили много високо неговата откровеност, като се очаква съвсем скоро той официално да бъде назначен на позицията с договор от 1 юли.