Уест Хям планира да подсили атаката си с нападателя на изпадналия Уотфорд Емануел Денис, който бе в основата на уволнението на Оле Гунар Солскяер от Ман Юнайтед, съобщава „Мирър“. 

През този сезон Михаил Антонио бе основният нападател на лондончани и се справи доста добре с 12 гола и 11 асистенции, но ако не бе крилото Джаръд Боуен със своите 18 попадения и 13 паса, Чуковете едва ли щяха да бъдат дълго време за Топ 4 и да стигнат до полуфинал в Лига Европа. 

Като цяло на състава на Дейвид Мойс липсва широчина и ръководството логично ще помисли как да промени това, като подсилването на атаката е сред приоритетите. 

Денис вкара 10 гола за Стършелите и бе избран за играч на месец ноември във Висшата лига, но не успя да спаси отбора от изпадане, който напусна елита влизайки в серия от 7 поредни поражения преди последния кръг. Той бе и в основата на победата над Манчестър Юнайтед с гол и 2 асистенции при успеха с 4:1, който струваше главата на Оле Гунар Солскяер. 

В неговия договор има клауза, според която трябва да се съгласи възнаграждението му да бъде намалено, ако остане в Чемпиъншип, което едла ли ще се случи. Уотфорд го купи само за 3 милиона паунда, а сега се говори, че Уест Хям е готов да плати 20 милиона.