От Манчестър Юнайтед все пак са се свързали с представителите на Кристиан Ериксен, за да проучат възможността за привличането на халфа, съобщава „Скай Спортс“. 

Датчанинът бе спряган за трансфер на „Олд Трафорд“, въпреки че преди няколко дни се появиха информации, че той не иска да ходи при Червените дяволи и ще избере между това да остане в Брентфорд или да се върне в Тотнъм. 

Полузащитникът подписа краткосрочен договор с Пчеличките през зимата, но показа отлична игра, завръщайки се във футбола, след като миналото лято едва не умря по време на мач от Евро 2020. 

Сега той става  свободен агент и ще обмисли внимателно бъдещето си. Новият бос на Юнайтед Ерик тен Хаг отдавна е голям почитател на Ериксен и се надява, че до споразумение може да се стигне, но последната дума ще бъде на футболиста. 

До този момент Юнайтед не е осъществил нито един трансфер, което притеснява сериозно феновете, но според последните информации на „Олд Трафорд“ няма паника, като продължават да се търсят точните футболисти на точната цена. 

Френки де Йонг от Барселона, както и Лисандро Мартинес и Антони от Аякс остават сред големите цели на отбора, който обаче ще се раздели с още няколко футболисти.