Тотнъм проявява сериозен интерес към двама играчи на Евертън, но за единия от тях има сериозна конкуренция от Челси, съобщава „Скай Спортс“. 

Ричарлисон и младия Антъни Гордън са в плановете на Шпорите, но интерес към бразилския нападател има и от Челси, където търсят заместник на Ромелу Лукаку. 

В същото време на „Уайт Харт Лейн“ искат да привлекат и да развият таланта на младия англичанин, след като Гордън направи серия силни мачове през последната кампания. 

Карамелите очакват оферта за двамата си играчи, които може да бъде направена още тази седмица. Тотнъм следи Ричарлисон още когато той бе в Уотфорд, след като отборът търси друга опция за  атаката си и конкуренция на Хари Кейн. 

В същото време на „Стамфорд Бридж“ проучват ситуацията, след като Томас Тухел може да привлече до трима нападатели, след като клубът се интересува още от Рахийм Стърлинг и Усман Дембеле, както и двама централни защитници след раздялата с Антонио Рюдигер и Андреас Кристенсен. 

Заради рокадите в ръководството обаче, селекцията на Сините все още се бави и те донякъде изостават от конкурентите, освен от Манчестър Юнайтед, където също все още няма нито един нов.