Уест Хям официално потвърди привличането на вратаря Алфонс Ареола, който изкара успешен период под наев в отбора миналия сезон. 

Според „Скай Спортс“ Пари Сен Жермен ще получи 7,75 милиона лири за играча, който записа 17 участия за тима през последната кампания, макар и почти всички да бяха в турнирите извън Висшата лига. 

„Много съм щастлив. Чувствам  се страхотно, че преминавам в Уест Хям за постоянно и нямам търпение да започна тренировки. През миналия сезон усетих любовта на феновете и ще направя всичко по силите си, за да ги зарадвам, защото в този клуб наистина се чувствам като у дома си“ заяви Ареола. 

„Алфонс допринесе много за представянето ни през миналия сезон и доказа с играта си, че е топ-вратар“ изтъкна мениджърът на лондончани Дейвид Мойс. 

Преди него Чуковете привлякоха защитника Насеф Агер за солидна сума, като сега приоритет ще бъде подсилване на атаката. В плановете са Джеси Лингард, който може да пристигне в отбора със свободен трансфер, както и нападателя на Челси Армандо Броя.