Мохамед Салах изрази задоволството си, след като подписа нов дългосрочен договор с Ливърпул след период на сериозни спекулации за бъдещето му. 

Той се превърна в най-скъпо платеният играч в историята на клуба с възнаграждение между 350 000 и 400 000 лири на седмица, но обяви, че очаква Червените да продължат да се борят за много трофеи. 

„Чувствам се страхотно и съм много развълнуван, че ще продължа да печеля отличия с този отбор. Това е щастлив ден за всички. Бе необходимо известно време, за да стигнем до тук, но сега вече всичко е направено, така че нека да се фокусираме върху това, което предстои” заяви Салах пред официалния сайт на Ливърпул. 

„Мисля, че виждате, че в последните 5-6 години тимът неизменно върви нагоре. През миналия сезон бяхме близо до 4 трофея, преди за съжаление в последната седмица да загубим две отличия” добави той. 

„Смятам, че сме в добра позиция да се борим за всичко. Имаме някои нови попълнения, което е страхотно. Трябва обаче да продължим да работим здраво, да имаме добра визия, да сме позитивни и отново да атакуваме всичко” изтъкна Салах.