Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Робин ван Перси отправи специално послание към Тайрел Маласиа, който вчера стана първото ново попълнение на Червените дяволи за предстоящия сезон. 

Крайният защитник бе привлечен за 14,6 милиона паунда от Фейенорд и в специално видео в Туитър Ван Перси го поздрави и каза на феновете на Юнайтед, че клубът взима много силен играч. 

„Здравей Тайрел, аз съм Робин и бих искал да те поздравя за страхотния ти трансфер в Манчестър Юнайтед. Това е голям момент за твоята кариера. Ти показа вяра в собствените сили, много талант и работи усърдно всеки ден, за да сбъднеш мечтата си. А на всички фенове на Червените дяволи мога да кажа, че получавате не само много талантлив бранител, но и фантастичен човек. Подкрепяйте го, защото той ще даде всичко от себе си за вас” заяви Ван Перси. 

Нападателят, който в края на кариерата си се засече с Маласиа в клуба от Ротердам, където сега е помощник-треньор, благодари на бранителя за работата му и му пожела успех на „Олд Трафорд”. Договорът на Маласиа е за 4 години с опция да бъде удължен за още една.