Уест Хям е провел нови разговори с Джеси Лингард в опит да убеди бившия футболист на Манчестър Юнайтед да се присъедини към клуба. 

Атакуващият играч е сериозен приоритет за Чуковете, където Лингард направи много силни няколко месеца под наем във втората половина на сезон 2020-21. 

Той обаче все още не е взел решение за бъдещето си и обмисля внимателно всички възможности, тъй като сериозен интерес към него проявяват и други клубове. Твърди се, че Лингард иска по 180 000 паунда заплата на седмица, която обаче никой не е готов да му даде. 

Лондончани все още не са приключили със селекцията си и ако все пак са оптимисти за привличането на Лингард, то най-вероятно ще останат без нападателя Армандо Броя, който е другата им голяма цел. 

Мениджърът на Челси Томас Тухел обяви, че очаква албанецът да остане при Сините, където е готов да се бори за мястото си. „Не очаквам да напусне. Знам, че към него има голям интерес, така че всички заедно ще решим бъдещето му. Когато пристигна той ясно показа, че иска да впечатли и да бъде играч на Челси. Сега е готов да направи и следващата стъпка, но имаме доста опции, така че ще видим как ще се развият нещата” заяви Тухел.