Крилото на Манчестър Юнайтед Джейдън Санчо е сигурен, че отборът ще се представи много по-добре през новия сезон под ръководството на Ерик тен Хаг. 

Червените дяволи записаха 3 победи и равенство в 4 подготвителни мача до момента, като впечатлиха при 4:0 над Ливърпул. Самият Санчо вкара 3 гола в тези мачове и заедно с Антони Марсиал и Маркъс Рашфорд се справят отлично в нападение. 

„Миналият сезон не бе добър и аз се чувствам както всички, тъй като има какво какво да доказваме. Не искаме да разочароваме феновете си, както през предишната кампания, особено ако те са пътували с нас при гостуванията ни“ заяви той пред официалния сайт на клуба. 

„Сигурен съм, че през този сезон всеки ще се реваншира за случилото се и ще направим така, че феновете да се усмихват след края на двубоите. Предсезонната подготовка дотук върви наистина много добре. Вижда се в мачовете, че вкарваме повече голове и играем много по-добре. Просто изглеждаме, като различен отбор и вярвам, че ставаме по-добри. Мисля, че се сближихме помежду си и правим много неща заедно, което определено помага“ добави доволен Санчо.