Кристиано Роналдо вече е на клубната база на Манчестър Юнайтед в Карингтън, съобщи „Скай Спортс”, като публикува и снимка от пристигането на суперзвездата. 

До португалеца в колата е неговият суперагент Жорже Мендеш, което изглежда показателно в стремежа на нападателя да напусне Червените дяволи. 

Снощи той се върна на Острова, след като пропусна турнето на отбора в Тайланд и Австралия. Официалната версия за това бяха семейни причини, но според мнозина Роналдо просто не иска повече да играе за Юнайтед. 

Интересно е, че в Карингтън е и легендата Сър Алекс Фъргюсън, който именно доведе Кристиано в клуба през 2003-а и даде началото на забележителната му кариера. 

Очакванията са днес футболистът да проведе разговори с новия мениджър Ерик тен Хаг, но на тях едва ли ще бъде постигнато споразумение и решение относно бъдещето му. Счита се, че присъствието на Сър Алекс е за да опита да убеди звездата да остане на „Олд Трафорд”. 

Клубът не търси нов нападател и поне засега твърдо не смята да се разделя с играча, който има договор и за следващия сезон.