От Челси са отправили шокиращо запитване към Манчестър Юнайтед относно възможността да се сдобият с компрометиралия се Хари Магуайър, пише „Дейли Мейл“. 

Бранителят направи много слаб минал сезон и е на път да загуби мястото си на „Олд Трафорд“ предвид началото на тази кампания. 

Сините пък търсят централен защитник и след като не успяват да се споразумеят с Лестър за Уесли Фофана, сега са погледнали към Магуайър, като са готови да го получат в замяна на Кристиан Пулишич, който пък е искан от Юнайтед. 

Все пак от Челси продължават да натискат за Фофана с надежда, че другата седмица ще постигнат споразумение с Лестър. Затова и информацията за интерес към Магуайър наистина изглежда доста любопитна. 

Англичанинът е много вероятно да остане на пейката за дербито с Ливърпул в понеделник, след  като Червените дяволи получиха 6 гола в първите си два мача. Рафаел Варан започна сезона на пейката, но сега може да получи шанс за изява. Пулишич пък изглежда, че няма бъдеще в Западен Лондон, така че евентуална трампа на двамата би свършила работа и на двата клуба.