Уест Хям се е договорил с Челси за привличането на левия защитник Емерсон Палмиери, който няма бъдеще при Сините, пишат на Острова. 

На позицията на играча Томас Тухел разполага с Марк Кукурея и Бен Чилуел, така че логично клубът е решил да се раздели с италианеца, който снощи трябва да е преминал и медицинските тестове. 

При Чуковете той ще бъде алтернатива на Аарън Кресуел, като за него Уест Хям ще плати 13 милиона паунда, които могат да се увеличат с още 2 милиона във вид на бонуси. Договорът му ще бъде до лятото на 2027-а. 

През миналия сезон Емерсон игра под наем в Лион, като ще се превърне в 7-ото ново попълнение на Уест Хям след Алфонс Ареола, Насеф Агер, Флин Даунс, Джанлука Скамака, Максуел Корне и Тило Керер. 

Хората на Дейвид Мойс стартираха трудно кампанията, като загубиха първите си 3 мача и са на последно място без отбелязан гол. 

Клубът продължава да се интересува и от полузащитника на Брюж Ханс Ванакен, който публично изрази желанието си да облече екипа на отбора. За белгийския тим халфът има 101 гола и 72 асистенции в 342 мача.