Аякс явно иска да измъкне максимума от Манчестър Юнайтед за нападателя си Антъни, след като е отказал още една оферта от „Олд Трафорд“ за него. 

Според „Скай Спортс“ предложението е било повече от примамливо – 90 милиона евро заедно с бонусите, но и те не са били достатъчни. По-рано през тази седмица нидерланският шампион отхвърли и 80 милиона за своя футболист. 

Антъни е приоритет за Юнайтед, който от няколко седмици опитва да го привлече, но сега английският клуб е притиснат и от приближаващия край на трансферния период. Самият нападател също иска да пристигне в Манчестър и миналия уикенд бе оставен извън състава за мача срещу Спарта Ротердам. 

Все пак се твърди, че двата клуба продължават разговорите за 22-годишния бразилец, така че споразумение може да бъде постигнато, но Юнайтед определено ще трябва да се охарчи доста за него. 

Наскоро треньорът на Аякс Алфред Шрюдер каза, че очаква Антъни да остане в отбора му, а и припомни, че неговият тим участва в Шампионската лига, за разлика от Манчестър Юнайтед. 

Ерик тен Хаг разбира познава повече от добре нападателя, когото привлече през 2019-а и счита, че той би бил много полезен и на Червените дяволи, които опитва да възроди.