Хюн Мин Сон вече не е недосегаем в Тотнъм, намекна сериозно мениджърът Антонио Конте, след като кореецът е далеч от най-добрата си форма и все още не е отбелязал нито един гол. 

Тази вечер Шпорите гостуват на Спортинг Лисабон в Шампионската лига и изобщо не е сигурно, че нападателят ще бъде сред титулярите, особено след като Ричарлисон вкара два пъти срещу Марсилия миналата седмица.   

„Мисля, че когато искаш да изградиш нещо значимо, трябва да можеш да променяш старите си навици. Играчите просто трябва да приемат, че ще има ротации, което важи особено за нападателите. В момента наистина ми е много трудно да извадя от отбора някой от четиримата ни футболисти в атака, но трябва да взема най-доброто решение за отбора. Ние не разполагаме с чак толкова шипок състав, така че понякога е по-добре да запишеш 20 или 30 минути” заяви Конте.   

Сон вкара 24 гола през миналата кампания, от които 23 в първенството, но сега изпитва сериозни трудности, а Тотнъм зависи изцяло от суперзвездата си Хари Кейн, който успя да прати топката в мрежата 4 пъти. 

Ричарлисон вероятно ще запази титулярното си място за двубоя в Португалия, а евентуално Деян Кулушевски може би ще замени корееца, който само преди 6 месеца бе играчът, за когото италианският наставник каза, че би било лудост да го извади от състава си.