Босът на Тотнъм Антонио Конте обяви, че е щастлив при Шпорите и реагира остро срещу слуховете, които го връщат в Ювентус. 

Напоследък се заговори, че итиалианецът, който има контракт с лондончани само до края на сезона, е готов много бързо да замени Масимилиано Алегри начело на Старата Госпожа, която започна лошо сезона. 

Конте обаче бързо опроверга спекулациите, въпреки неяснотата около по-дългосрочното си бъдеще. 

„Това е невероятно. Да се пишат и говорят такива неща е неуважение за треньора на Ювентус, а и за мен в Тотнъм. Сезонът започна съвсем скоро. Много пъти съм казвал, че съм щастлив тук и се наслаждавам на времето си при Шпорите. Имаме почти цял сезон да намерим най-доброто решение за клуба и за мен“ заяви той. 

„В отлични отношения съм със собственика (Даниел Леви) и изпълнителния директор (Фабио Патаричи) и не виждам никакви проблеми в момента свързани с бъдещето. Имам договор и не искам да чувам слухове“ добави специалистът. 

Конте застана начело на Тотнъм през ноември 2021-а и изведе тима до място в Топ 4, което при идването му изглеждаше малко вероятно. Сега отборът е само на точка от лидера Арсенал като е без поражение в първите 7 мача и среща Артилеристите в събота на техния „Емиратс“ в супердербито на Северен Лондон.