В Нотингам предстоят сериозни промени, въпреки че мениджърът Стив Купър вероятно ще остане начело на отбора поне до мача с Астън Вила в понеделник. 

5 поредни загуби, кулминирали в 0:4 от Лестър, пратиха Форест на дъното във Висшата лига и бъдещето на наставника е сериозно застрашено. 

Той все още остава много популярен сред феновете, но се твърди, че офертата, която получи, за да поднови договора си през лятото, вече не е валидна. 

Това ясно показва, че собственикът Евангелос Маринакис обмисля различни варианти, като очакванията са много от ключовите фигури в отбора като шефът на скаутите Анди Скот, изпълнителният директор Дейн Мърфи и ръководителят на анализаторите Джордж Сирянос, също да бъдат променени. 

Нотингам привлече 22-ма нови футболисти през лятото на стойност от над 140 милиона паунда, но тези инвестиции не се отплащат, а дори и идването на Джеси Лингард не помага. 

Купър има репутация на отличен мениджър, но се нуждае от бързо подобрение на резултатите, защото в провитен случай бързо ще си тръгне от „Сити Граунд“.