Уулвърхемптън пак удари на камък в търсенето на нов мениджър, след като босът на Куинс Парк Рейнджърс Майкъл Бийл отказа да поеме отбора. 

42-годишният специалист, който е считан за един от най-добрите млади специалисти на Острова, печели много похвали за работата си начело на лондончани, които дори изкачи на върха в Чемпиъншип след 3:0 над Кардиф снощи. 

От елитния клуб са поискали официално разрешение да говорят с Бийл, който е бивш помощник в шотландския Рейнджърс и Астън Вила, но той отказа да пристигне на „Молиню”. 

"Уулвс са фантастичен клуб и е привилегия да ме потърсят, но просто прецених, че сега не е правилният момент за подобна крачка. За мен доверието и достойнството са много важни, а идвайки в КПР поисках именно това от много хора, така че няма да е правилно да съм първият, който ще напусне кораба" заяви Бийл. 

Клаузата за предварителното му освобождаване е била само 1 милион паунда, но при нежеланието му да застане начело на Вълците до подобен трансфер няма да се стигне, което е отлична новина за феновете на Кю Пи Ар. 

На Уулвърхемптън отказа преди дни Юлен Лопетеги, като вариантите за нов мениджър остават Петер Бос и бившият наставник на отбора Нуно Еспириту Санто. 

Рейнджърс на Бийл е лидер в класирането на Чемпиъншип по голова разлика, но битката е крайно оспорвана, като разликата между първия и 12-ия е само 6 точки.