В Арсенал плащат невероятните 150 милиона паунда за заплати по-малко от Манчестър Юнайтед и определено в Северен Лондон се справят отлично и от ръководна гледна точка. 

„Дейли Мейл” съобщава, че за сезон 2021-22 на „Емиратс” разходите за възнаграждения са намалени с 34 милиона лири в сравнения с предишната кампания. Има намаляване и на хората. 

Понастоящем Артилеристите отделят около 205 милиона за заплати на играчи и хората в клуба на година, но намаляването на възнагражденията определено не влияе на представянето на терена, след като отборът е лидер в класирането на Висшата лига. 

Въпреки идването на скъпоплатени играчи като Габриел Жезус и Олександър Зинченко, Арсенал продължава да пести пари, като финансовият баланс определено е впечатляващ, особено на фона на Манчестър Юнайтед. 

Червените дяволи плащат със 150 милиона повече, но остават твърде непостоянни в представянето си. Кристиано Роналдо вече си тръгна, а други скъпо платени играчи като Аарън Уан-Бисака, Хари Магуайър и Антони Марсиал могат да го последват, тъй като играят доста слабо.