Мениджърът на Уулвърхемптън Юлен Лопетеги очаквано бе бесен след равенството 2:2 на Вълците срещу Ливърпул в ФА Къп. 

Гостите стигнаха и до трети гол в края, който бе отменен заради много спорна засада след намеса на ВАР, тъй като точният ъгъл на камерата липсваше, а и при второто попадение на Червените имаше сериозни съмнения за засада на Салах. 

„При нашия гол няма никаква засада. Това е просто невъзможно! Някой обаче каза на съдията, че има засада. Ние обаче видяхме кадрите и засада просто не съществува“ ядосан бе Лопетеги. 

„При втория гол на Ливърпул е същото. Говорили сме много пъти със съдиите за този тип ситуации. За съжаление обаче те се случват отново и трябва да ги приемем. Разочаровани сме, тъй като заслужавахме да победим фантастичен тим като Ливърпул. Сега обаче трябва да се възстановим за мача с Нотингам“ добави той. 

Босът на домакините Юрген Клоп изрази съчувствие към съперника и също обяви, че е имало грешка. „Мислех, че е гол. Имаше един техен играч в левия ъгъл, който може би бе в засада, но не мога да се закълна в това. Доколкото разбрах ВАР също не е имал необходимия ъгъл. Ние бяхме в подобна ситуация срещу Арсенал преди време. Не знам как тези ситуации могат да се случват, но ето, че се стига до тях. Затова и разбирам разочарованието на Уулвс, тъй като всеки иска да получава правилните решения“ заяви германецът.