Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг се закани, че тимът му може да победи Арсенал и без Каземиро, след като вече го е направил. 

Снощи бразилецът получи 5-ия си жълт за сезона картон при равенството 1:1 срещу Кристъл Палас и ще бъде наказан  за визитата на „Емиратс“, което е сериозен удар за Червените дяволи. Наставникът обаче демонстрира спокойствие и оптимизъм. 

„Последният път победихме Арсенал и без Каземиро“ напомни Тен Хаг, чийто тим е единственият, който е печелил срещу Артилеристите в първенството през  сезона. 

„Разбира се той е много важна фигура за нас и е една от  причините да бъдем в позицията, в която сме в момента. Разполагаме обаче със солиден състав, така че ще запълним празнината, а и вече сме показали, че можем да победим Арсенал“ добави той. 

Бразилецът бе санкциониран за нарушение срещу Уилфред Заха десетина минути преди края на двубоя снощи. С него в състава си Ман Юнайтед има 69% победи срещу едва 33% без него, вкарва по 1,7 гола срещу едва по 1,0 когато го няма и получава само по 0,7 попадения срещу 2,3 без халфа. 

„Той посегна инстинктивно за топката. Не успя обаче да играе с нея, но можеше да се получи опасно положение, така че искаше да го спре. Това бе просто реакция. Сега трябва отново да бием Арсенал без него“ каза още Тен Хаг.