Хари Кейн все още може да поднови договора си с Тотнъм, но за да се случи това е много важно как ще завърши сезона за Шпорите, пише „Атлетик“. 

Голмайсторът на Шпорите в момента е обвързан с лондончани до лятото на 2024-а година, но интересът към него е сериозен и от доста време той е свързван с клубове като Байерн и Манчестър Юнайтед. 

Досега Кейн остава верен  на Тотнъм, но ако тимът не успее да се класира за Топ 4, което изобщо не е малко вероятно, това със сигурост ще го накара да преосмисли сериозно бъдещето си. 

Твърди се, че голмайсторът би обмислил оставането си в клуба само при правилните обстоятелства, което означава да е сигурен, че отборът върви в правилната посока. Неяснотата около бъдещето на мениджъра Антонио Конте и колебанията на отбора обаче, поставят под сериозен въпрос евентуалното оставане на суперзвездата. 

Кейн вече е на 29 години и е наясно, че макар и да е един от най-добрите реализатори в историята на английския футбол, трофеите, които е спечелил с клуба липсват и вероятно сега е последната възможност да подпише огромен договор и да премине в клуб, с който би имал доста повече шансове за титли.